بیلوخر، خرم­راه، تلخدان، قلعه­بنی، چاهن، بردپهن، دلی­گردو سفلی، جوکار

 

خدمات سطح سوم

 

 

 

سطح دوم توسعه

 

۵/۲۰-۵/۱۶

 

پوله، بی­بی­خاتونین

 

خدمات سطح چهار

 

 

 

سطح یک توسعه

 

۲۵-۵/۲۰

 

جوبریز، شهنیز، موشمی‌سفلی

 

خدمات سطح پنج

 

 

 

منبع: یافته­­­های پژوهش
۴-۳- بخش دوم پژوهش: تعیین علل توسعه ­نیافتگی روستاهای بخش مارگون
پس از تعیین روستاهای توسعه­­­یافته و توسعه­­­نیافته به روش اسکالوگرام، در این مرحله تحقیق به دنبال علل توسعه ­نیافتگی روستاهای توسعه­ نیافته با بهره گرفتن از روش کمّی تحلیل عاملی و مقایسه میانگین­ها و روش کیفی تئوری بنیانی می­باشد. قابل ذکر است در این بخش از پژوهش به بیان ویژگی­های فردی جامعه مورد مطالعه نیز پرداخته شده است. همچنین در این مرحله روستاهای سطح اول توسعه ­یافتگی و سه روستا از سطح پنجم توسعه ­یافتگی (توسعه­ نیافته) به عنوان جامعه نمونه برای بخش تحلیل عاملی انتخاب شدند، به عبارت دیگر سه روستای اول و سه روستای آخر رتبه ­بندی حاصل از اسکالوگرام به عنوان نمونه انتخاب گردیدند. به عبارتی در این بخش از تحقیق با مقایسه ویژگی­های روستاهای توسعه ­یافته (سطح اول) و روستاهای توسعه­ نیافته (سطح پنجم) به تحلیل علل توسعه ­نیافتگی اقدام خواهد شد.
دانلود پروژه
۴-۳-۱- یافته­های توصیفی
در بخش یافته­های توصیفی به ارائه ویژگی­های جامعه و نمونه مورد مطالعه پرداخته شده است که به ویژگی­هایی نظیر جنسیت و سن افراد، میزان تحصیلات و شغل اشاره می­گردد.
۴-۳-۱-۱- ویژگی­های سن و جنس افراد
با توجه به تحلیل توصیفی ویژگی­های فردی پاسخگویان که در جدول۴-۳ بیان شده است، در روستای جوبریز تعداد ۳۲ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند که از این تعداد ۲۹ نفر مرد بودند و ۳ نفر را زنان تشکیل می­دادند. در روستای شهنیز تعداد ۴۶ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند که از این تعداد ۴۵ نفر مرد بودند و ۱ نفر را زنان تشکیل می­دادند. در روستای موشمی­علیا تعداد ۴۷ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند که از این تعداد ۴۲ مرد بودند و ۵ نفر را زنان تشکیل می­دادند. همچنین در روستای یورک­علیا تعداد ۳۹ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند که همه آنها را مردان تشکیل می­دادند. در روستای تلخدان تعداد ۱۴ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند، که هر۱۴ نفر مرد بودند و هیچ زنی مورد مطالعه قرار نگرفت. در روستای باغچه تعداد ۷۲ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند، که همه آنها را مردان تشکیل می‌دادند.
جدول ۴-۳- مشخصات سن و جنس نمونه مورد مطالعه

 

 

نام روستا

 

جنسیت

 

تعداد

 

درصد

 

کمینه سن

 

بیشینه سن

 

میانگین سن

 

انحراف معیار سن

 

 

 

جوبریز

 

مرد

 

۲۹

 

۶/۹۰%

 

۲۱

 

۵۵

 

۰۶/۳۷

 

۲۱/۸

 

 

 

زن

 

۳

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...